Protecția datelor

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Regulamentului general privind protectia datelor cu caracter personal ( regulamentul UE 2016 / 679), SC. ANTREPRIZA DUSAN SI FIUL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarea serviciilor turistice solicitate, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarii serviciilor turistice solicitate si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice.

Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului "Zona supravegheata video"). Spatiile supravegheate video sunt receptia hotelului SC. ANTREPRIZA DUSAN SI FIUL SRL, restaurantele hotelului SC. ANTREPRIZA DUSAN SI FIUL SRL si imprejurimile aferente hotelului SC. ANTREPRIZA DUSAN SI FIUL SRL. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.

Dumneavoastra aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa de email: resitanord@dusansifiul.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele date despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.